The Goddess test - Aimee Carter, anotace a obal knihy

20.03.2013 14:40

 

The Goddess test/ Zkouška bohyně

Nikola

Každé dievča, ktoré podstúpilo skúšku, zomrelo.
Teraz je na rade Kate.
Vždy boli len Kate a jej mama - a jej mama umiera. Jej posledné prianie? Presťahovať sa na miesto jej detstva. Takže Kate začne chodiť do novej školy, bez priateľov, bez žiadnej ďalšej rodiny a so strachom, že jej mama neprežije jeseň.
Potom stretáva Henryho. Temného. Trpiaceho. A fascinujúceho. Tvrdí, že je Hádes, boh podsvetia - a ak príjme jeho dohodu, udrží jej mamu nažive, kým sa bude pokúšať uspieť v siedmych skúškach.
Kate si je istá, že je šialený - pokým neuvidí, ako dievča privedie späť k životu. Teraz vyzerá záchrana jej matky šialene možná. Ak uspeje, stane sa Henryho budúcou nevestou a bohyňou.
Ak zlyhá...
UKÁŽKA
 
"Cenou je nesmrteľnosť," povedal Henry.
"Nie je to niečo, čo dávame ľahko a musíme sa uistiť, že je to niečo, čo zvládneš."
Cítila som, ako sa mi v žalúdku formuje chladná kocka ľadu. Takže teraz som mala na výber, žiť večne alebo zomrieť pri snahe o to. Nejako sa mi to nezdalo fér.
"Bude sa ti dariť," povedal Henry. "Cítim to. A potom mi pomôžeš urobiť niečo, čoho nikto iný nie je schopný. Budeš mať silu, o akej sa ti ani nesnívalo a už nikdy nebudeš mať strach zo smrti. Nikdy nezostarneš a vždy budeš krásna. Budeš mať večný život, aby si ho strávila, ako si praješ.
Ale budem mať moju mamu?

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Novinky

Zápis spřátelených blogů

08.02.2013 22:35
Pokud se chcete stát mým sb, tak mi napište na alice.shinshekli@seznam.cz svou přezdívku, blog, na co se váš blog zaměřuje (pokud se zaměřuje na něco konkrétního) a pokud chcete, tak jak dlouho ho máte. Můžete mi napsat i do komentářů, ale nevím, jak dlouho bude trvat, než si toho...

Prolog

08.02.2013 14:32
Běžela jsem temnou uličkou jak nejrychleji mohla. Za mnou se ozývalo dunění bot těžkého muže. Byli mi v patách. Rychle jsem zahnula a doufala, že se jim ztratím. Trochu se mi ulevilo, když kroky za mnou ustaly, ale hlavně neusínat na vavřínech. Běžela jsem tiše dál. V dálce jsem zahlédla...
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14