Clockwork Prince - Anotace

22.05.2013 07:47

Anotace: V kouzelném podsvětí viktorianského Londýna Tessa Grayová konečně našla své bezpečné místo. Ale to se brzy změní, hned potom, co označí Charlotte za zrádce a následně potom ztratí místo v čele ústavu. Tessa ví, že kdyby se tak uskutečnilo, skončila by tak na ulici, kde by se jí zmocnil Magister, jenž má s ní své plány. Jem nadále odhalí, že viní Magistra za ohromnou tragédii, která se mu stala.
Aby odhalili minulost, musí Tessa spolu s Jemem a Willem odjet do zámku v Yorkshiru. Všichni tři ihned zjistí, že pravda o Tessiině minulosti a půvobu je ještě horší, nežli si jde jen představit, ale i to, že Magister ví o každém jejich kroku, což znamená jenom jednu věc; někdo je zradil. Ale kdo?
Tessa má ve všem zmatek. Může věřit Magisterovi, když jí chce odpovědět na otázky ohledně toho, kdo je a komu se narodila? Může i nadále věřit tomu, co jí povídá hlas srdce? I přes to všechno brzy zjistí, že láska a lži můžou pošpinit i to nejčistčí srdce.
Můj názor: Tuhle knihu miluju. Je ještě lepší než Clockwork Angel. V minulém díle tam hrál hlavní roli spíš Will, ale tady jde do popředí i Jem. A ta Viktorianská doba tomu dodává šťávu. 
Navíc tahle série a série The Mortal Instruments mě naučila lépe latinsky než náš učitel latiny.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Novinky

Zápis spřátelených blogů

08.02.2013 22:35
Pokud se chcete stát mým sb, tak mi napište na alice.shinshekli@seznam.cz svou přezdívku, blog, na co se váš blog zaměřuje (pokud se zaměřuje na něco konkrétního) a pokud chcete, tak jak dlouho ho máte. Můžete mi napsat i do komentářů, ale nevím, jak dlouho bude trvat, než si toho...

Prolog

08.02.2013 14:32
Běžela jsem temnou uličkou jak nejrychleji mohla. Za mnou se ozývalo dunění bot těžkého muže. Byli mi v patách. Rychle jsem zahnula a doufala, že se jim ztratím. Trochu se mi ulevilo, když kroky za mnou ustaly, ale hlavně neusínat na vavřínech. Běžela jsem tiše dál. V dálce jsem zahlédla...
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14