BT - 17. Kapitola

07.06.2013 23:27

17. Kapitola

 Děkuji moc Leporell, Erin a Vicky za komentáře. Jinak se moc omlouvám těm, kterým čtu povídku za absenci mých komentářů, ale teď mám strašně málo času. Však to znáte uzávěrka klasifikace. Povídky sice těsně před spaním čtu a strašně se mi líbí, ale na psaní komentářů jsem příliš unavená. Jsem ráda, že jsem si teď v pátek našla čas aspoň na napsání sedmnácté kapitoly. Nevím sice, kdy přidám další, ale za dva týdny už by to měla být pohodička, tak se snad vráím v plné síle.

Anna

 

Zalapala jsem po dechu a o krok ustoupila. Nick mě musel asi slyšet, protožes odtrhl od Vanessy a otočil se čelem ke mně. Vypadal překvapeně, že mě vidí.

Docela zvláštní, vzhledem k tomu, že jsme byli domluvení na trénink. Vanessa se od Nicka neochotně odtáhla a podívala se na rušitele, tedy na mě. Najednou jsem dostala překvapivou chuť jí praštit. Vůbec nechápu, kde se to ve mně vzalo. Samozřejmě Nick se mi líbil, ale byla jsem zvyklá na nedostatek zájmu. Ani jsem se Nickovi nedivila, Vanessa byla ten typ holky, které stačí vejít do místnosti a má hned pozornost všech mužů. Její oblečení, na které nebylo použito příliš mnoho látky, odhalovalo její výrazné ženské křivky.

Probudila se ve mně závist. Ať jsem dělala, co jsem dělala, moje tělo bylo strašně vychrtlé. Nechápu ty holky, které drží bláznivé diety, ačkoli rozhodně hubnout nepotřebují.

A pak jsou tu ještě její vlasy. Po takových hustých hnědých kudrnách musí toužit snad každá holka, teda kromě těch, kterým by se jejich barva absolutně nehodila k pleti, ale k Vanessině opálené kůži ladily dokonale.

Ale to není jediný důvod proč mě moje touha po agresivitě udivila. Vždycky jsem odsuzovala, když hrdinky v knihách dělaly žárlivé scény a všechno zveličovaly. Uznávám, že jsem Jasonovi taky udělala trochu scénu, ale to protože když flirtoval s Bellou, tak mi částečně došla pravda a já jsem si jí nutně potřebovala potvrdit. Ale úplně nejhorší je začít ječet na chudáka kluka, který vůbec netuší, co provedl, když se líbal s nějakou jinou holkou, protože s dotyčnou agresorskou nic nemá, ať si myslí, co chce. To byl přesně tenhle případ. Nick mi nikdy ani nenaznačil, že by semnou chtěl něco mít. Co já vím, klidně mohl s Vanessou chodit.

Vanessa elegantně doplula blíž ke mně a přejela mě pohrdavým pohledem. Další důvod, proč je absurdní jí jednu vrazit, během vteřiny by bylo po mně. Jak může nikdo tak malý jako ona působit tak obrovským dojmem, že se před ní chcete přikrčit a doufat, že si vás nevšimne. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby sem teď vtrhl Derek a prohlásil, že za to můžou její dvaceticentimetrové podpatky (ve kterých stejně byla menší než já), ale to s tím nemělo vůbec nic společného. Spíš bych to hodila na tu sílu a energii, která jí jiskřila z očí.

Napjala jsem se. Její blízkost mě znervózňovala. Působila tak nebezpečným dojmem.

Zadívala se mi do očí, její pohled jsem oplácela, ačkoli s potížemi. Měla jsem chuť sklopit pohled, ale věděla jsem, že by to pro ní znamenalo výhru, odehrával se mezi námi souboj vůlí, ale tenhle nebyl jako ten s Dianou, při tomhle se nepoužívali žádné schopnosti, šlo pouze o naše osobnosti, o to, kdo má z toho druhého větší strach, což budu asi já, protože se musím velmi ovládat, abych se před ní netřásla, a neviděla jsem důvod, proč by se ona měla bát mě. Ne, strach nebyl to správný výraz. Dominance, napadlo mě. Takhle to dělají i vlci. Sklopení zraku je známka submisivity. Já ani Vanessa sice nejsme vlci, ale tenhle souboj funguje na stejném principu.

Pak se Vanessiny zorničky náhle začaly prudce roztahovat až úplně pohltily bělmo.

Okamžitě jsem zaryla pohled do jejích kozaček. Tenhle souboj jsem totálně projela, musela jsem sama sobě přiznat. Ale prostě nedokážu upřeně zírat do něčeho takového.

Zlomyslně se zasmála a strčila do mě, až jsem přelétla přes celou místnost. Už jsem viděla, jak se rozmlátím o kamennou zeď, ale něčí ruce mě naštěstí zachytily.

„Měla by jsi brzdit,“ podotkl Nick.

„Ale no tak Nicku,“ protahovala každé slovo, „vždyť je to zábava. Ještě nikdy jsem neviděla tak neschopného démona. Kdy se z tebe stal takový suchar?“

„A kdy,“ procedil skrze zaťaté zuby, „se z tebe stal takový srab?“

Škubla sebou a vytřeštila na něj oči.

„Srab?“ opakovala nevěřícně.

„Co je tedy podle tebe šikanování slabších, když ne zbabělství?“

„Nuda. Ačkoli je strašná sranda vidět, jak se užírají vlastní bezmocí. Jejich zoufalství, když si uvědomí, že jejich osud je v mým rukou a oni s tím nemůžou nic dělat. Vůbec nic!“ zasmála se, jak šílenec. „Ale máš pravdu, že bojování s nikým, kdo není hluboko pod mojí úrovní, by mohlo být zábavnější. Asi to zkusím, nechceš hodit souboj?“ pohodila vlasy. „Nebo dělat něco jiného?“ mírně sklonila hlavu, takže jí vlasy orámovaly tvář, dívala se na něj zpod řas a svůdně se pousmála.

Nick jen zavrtěl hlavou. Už nevypadal naštvaně.

„Promiň, musím učit, Diana by mě jinak hodila do kotle a uvařila k obědu.“

Měla bych si začít dávat pozor, co tu jím.

„A k čemu to je? Tahle křehulka stejně nikdy nebude stejná jako my. Nikdy nebude schopná bojovat na naší úrovni. Je tak zranitelná.“

Nick se napjal, ale nic neřekl.

„No nic. Tak já jdu. Přijď později, pokud tě škola začne nudit.“

Školka? Už chápu, proč s ní Nick chodí, teda asi chodí, docela mi to tak připadalo. Sexy kluci chodí s potvorami. Jeden ze zákonů vesmíru. Připadala jsem si, jako na střední, kde fotbalista chodí s kapitánkou roztleskávaček.

Vanessa se otočila na podpatku a elegantně odkráčela.

Když se za ní zaklaply dveře, uvědomila jsem si, že mě Nick pořád drží kolem ramen. Možná to Vanessu tak popouzelo.

Rychle jsem se od něj odtáhla. Pravidlo číslo jedna: Žádní zadaní kluci.

Ne že by o mě nikdy jevili zájem, ale i kdyby ano, tak smůla. Nepadnu přece na zadek jen proto, že se někomu líbím. Mám nějakou sebeúctu.

Pak jsem na něj nejistě pohlédla. Ta scéna s Vanessou mnou otřásla víc, než by měla.

„Takže,“ řekla jsem a chtěla znít sebejistě, jako by se předchozí konflikt neodehrál, nemyslím, že se mi to povedlo, ale aspoň se mi netřásl hlas, jako bych byla nejistá školačka mluvící před prezidentem, „asi bychom měli trénovat.“

„Ano to měli,“ přisvědčil.

„S čím začneme?“ otázala jsem se.

„Nejprve ze všeho,“ začal Nick a jeho hluboký hlas se mi rozléhal v uších a já měla, co dělat, abych potlačila povzdech – Proč má na mě tak velký účinek pro Kristovu nohu? – „si musíš získat nějakou fyzičku. Sportovala jsi nějak?“

Přikývla jsem.

„Závodní plavání, volný styl.“

Jeden z mála sportů, který jsem mohla dělat, aniž bych se zabila, až bych zakopla o vlastní nohu. Například na kole je tohle velmi nepraktické. Jsem asi jediná osoba na světě, komu se něco takového povedlo, ale nemám sebemenší ponětí, jak.

„To není špatné, ale teď budeš běhat.“

Ne, ne, ne! To snad nemyslí vážně?

„Víš,“ řekla jsem s falešně lhostejným tónem, „já a běh nejsme zrovna nejlepší kamarádi. Jsi si jistý, že by to nešlo vynechat?“ ptala jsem se s nadějí.

„Ne,“ odpověděl prostě a tím zničil moji poslední šanci se totálně neztrapnit.

Nakonec to nebylo tak hrozné. Nick byl dobrý učitel. Pokaždé, když jsem spadla, tak bez smíchu a posměšků čekal, až se zvednu. Ukázal mi, jak pohybovat nohama tak, že se tolik nepletly. Pozoroval mě a všiml si každého špatného našlápnutí, na které mě upozornil. Nakonec jsem si na ten styl zvykla a stalo se to samozřejmostí.

„Proč mě tohle nenaučila i moje tělocvikářka?“

„Protože lidi tenhle způsob běhu neznají, nepotřebují ho, protože je chrání strážní andělé, díky kterým se neválí neustále na zemi. My si však z pochopitelných důvodů museli najít jiné řešení. Vlastně je to tak lepší, nejsme na nikom závislí.“

Když jsem dokázala chvíli plynule běžet (po rovném terénu), tak mě naučil zapojit i ruce.

Neuvěřitelné! Neuplynula ani hodina a já už jsem se naučila běhat. Docela mě to chytlo. Nick, když viděl, že to umím, tak mě odvedl bočními dvířky ven a nechal mě obíhat hrad. Připadala jsem si jako Rose ve Vampýrské akademii.

Bylo úžasné, jen tak si běžet, nechat se unášet, vítr mi vlaje proti tváři. Celý život jsem netušila, o co přicházím. Navíc se mi pročistila hlava a já jsem byla schopná přemýšlet.

Znovu jsem se vrátila incidentu s Vanessou. Proč jsem reagovala tak, jak jsem reagovala. Proč jsem to prostě nemohla nechat být? Proč mě tak trápilo, že chodí s Nickem. Ach Nick! Vzpomněla jsem si, když jsem ho poprvé uviděla, když pohlédl přímo na mě, měla jsem pocit, že se mi zastaví srdce pod jeho uhrančivými oči. Na můj první rozhovor s ním, při kterém jsem nevěřila, že existuje, ale stejně jsem ho chtěla uškrtit. Na to, jak ode mě odhodil Dereka, který se na mě lepil. Jak kvůli mně bojoval s Marisou, ačkoli moc dobře věděl, že nemá šanci, a že je schopná ho bez sebemenších výčitek svědomí zabít. Jak se na mě při prvním tréninku díval tak intenzivně, až jsem měla pocit, že se mi pohledem propálí díry do kůže. Jak mě chytil, když mě Vanessa hodila přes místnost. Jak mě držel za ruce, když mi je dával do správné pozice k běhu.

A pak jsem si uvědomila tu strašlivou věc. Jsem zamilovaná do Nicka.

Komentáře

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

AlbertDrump | 29.05.2018

The prostate related is an essential part of a male's the reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate gland can be found just as you're watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it is usually very uncomfortable and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.



Prostate infection, often known as prostatitis, is easily the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years. Infections of the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common of all forms of prostate infection. It is caused by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect in the gland and the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be a result of trauma to the urinary tract or by infections originating from the rest with the body. A patient may go through testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal from the prostate defect as well as the employment antibiotics and NSAIDs to help remedy the soreness.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not to determine the cause of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective diet is important. These are some in the steps you can take to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for general health and this will also keep the urinary track clean.

2. Some studies claim that several ejaculations per week will assist you to prevent cancer of prostate.

3. Eat red meat in moderation. It has been shown that consuming over four meals of beef per week will heighten the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most critical measure to adopt to make certain a healthy prostate is usually to select regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you must select prostate examination one or more times a year.

Titulek? O.o

Erin | 09.06.2013

Hej no, škola je zabiják veškerého volného času a dobrých nápadů. Koukám, že pro tuhle kapitolu tě to ale minulo, což je super.
Ta Vanessa je... mrcha! Fakt -__-" Nějak jsem si jí až do teď nevšímala, věděla jsem, že v povídce někdo takový je, ale moc pozrnosti jsem jí nevěnovala. Víc rozhodně Anně nebo Nickovi- mimochodem, děláš z něj pěkně žhavého kance. To s těmi anděly strážnými je naprosto skvěle vymyšlené, je to geniální! Ale má to jednu jedinou chybičku- asi jsem démon! :'D Je to moje specialitka, vyflákat se na rovné ploše :D
Omlouvám se, tenhle komentář bude dosti strohý, nějak je dneska blbá nálada. Každopádně skvělá kapitola, Nick je zvláštní charakter- jsem zvědavá, co nám na něj ještě prozradíš, protože se mi zdá, že o něm víme stále moc, moc málo! :)
Dobrá práce, těším se, co se bude dít dál.

Re: Titulek? O.o

Alice Shinshekli | 09.06.2013

Jo jo škola. Ale brzy už končí. ;-)
A chtěla jsem, aby se Vanessa nějak zvýraznila a vzhledem k tomu, že je fakt mrcha (Jak se o ní mohl Darren vůbec začít zajímat?), takže mi nádherně sedla do téhle pozice. A miluju, když se o postavě nic moc neví a postupně se o ní vše odhaluje. Ačkoli ještě lepší je, když si myslíte, že je postava hajzl a zjistíte, že není tak strašný. Proto se budu postupně zabývat všema postavama, bude zajímavé to vidět z jejich pohledu. Nejvíc se těším na Marisu. Moje nejpropracovanější postava (Ačkoli Tristan, Darren, Diana a možná trochu Della jsou v pořadí hned za ní.) a já jí pořád vymýšlím víc a vic.

Re: Re: Titulek? O.o

Alice Shinshekli | 09.06.2013

Ale ne. Já zapomněla, že Darren tam vlastně ještě není. To je ten můj sklon všechno vykecat. Ale co ten komentář se mi mazat nechce a stejně jsem neprozradila nic moc důležitého. A než se tam Darren objeví, což bude trvat hoooodně dlouho, tak to stejně zapomenete.

Re: Re: Re: Titulek? O.o

Erin | 10.06.2013

Ha! Já nezapomínám! *kecá, má hlavu děravou jako cedník*
Ne, zapomínám jenom na všechno co se týká školy, tohle nezapomenu. Normálně mě ale v jednu chvíli polilo horko a říkala jsem si, jakej Derren. Bála jsem se, že bych na někoho zapomněla. Naštěstí ne. Normálně se mě na chvíli vyděsila.
Já osobně se strašně těším na Tristana, často když jsem na tvém blogu nebo si čtu nové kapitoly o téhle postavě přemýšlím. Nějak mi prostě utkvěla v paměti. Jsem na něj zvědavá :)
Jo jo, nebo opak. Když si všichni myslí, že je někdo dobrák ale skutečně JE hajzl... :D

:)

Leporell | 08.06.2013

Jůů!:) Piš, piš, piš!!:D Strašně pěkné to máš, ale chtělo by to možná trochu delší kapitoly(:

Re: :)

Alice Shinshekli | 09.06.2013

Děkuji. Tuhle kapitolu jsem chtěla napsat delší, ale neměla jsem čas, takže by se tady delší objevila až za týden. Tak jsem si řekla, že 4A4 stačí, už jsem měla kratší. A mimochodem líbí se mi tvá povídka. Až se uzavřou známky, tak jí začnu komentovar. :-D

Přidat nový příspěvek

Novinky

Stěhování!

26.06.2013 16:47
Založila jsem si web na blog.cz jentak pro srovnání a zjistila jsem, že má mnohonásobně snažší nastavení (aspoň pro mé potřeby). Sice má o něco horší grafiku, nemůžu používt css a nějak se mi nedaří tam vložit video (Nechcete nikdo poradit?), ale to, co mi na webnode trvalo půl hodiy, mám tady za...

BT - 17. Kapitola

07.06.2013 23:27
17. Kapitola  Děkuji moc Leporell, Erin a Vicky za komentáře. Jinak se moc omlouvám těm, kterým čtu povídku za absenci mých komentářů, ale teď mám strašně málo času. Však to znáte uzávěrka klasifikace. Povídky sice těsně před spaním čtu a strašně se mi líbí, ale na psaní komentářů jsem příliš...

Clockwork Prince - 4. Kapitola

05.06.2013 23:10
Kapitola 4 Cesta   Autorka: Cassandra Clare Překladatelka: Marti Přátelství je jedna mysl ve dvou tělech. -Menz-tzu   Charlotte udeřila do papíru na stole a vztekle vykřikla. "Aloysius Starkweather je ten nejtvrdohlavější, nepokrytečtější,...

Clockwork Prince - 3. Kapitola

05.06.2013 22:39
kapitola 3 NEOSPRAVEDLNITELNÁ SMRT Autorka: Cassandra Clare Překladatelka: Marti   Bohužel! V mládí byli přátelé. Ale šeptání jazyků může otrávit pravdu. A stálost žije ve vyšších sférách. A život je trnitý. A mládež je marnivá. A zlobit...

Clockwork Prince - 2. Kapitola

05.06.2013 21:17
  kapitola 2   REPARACE   Potom sdílejte svou bolest, následovanou smutnou úlevou.   Ach, víc než jen sdílejte! Podělte se se mnou o všechen svůj žal.   - Alexandr Pope "Eloisa to Abelard"       Čarodějné...

BT - 16. Kapitola

29.05.2013 17:51
16. Kapitola  Trvalo to trochu dýl, než jsem měla v plánu, ale ten začátek mi nějak drhnul a nechtělo se pohnout dál. Moc děkuji Erin a Vicky za komentáře.   Anna Druhý den ráno jsem se probudila s nepříjemným pocitem nechutnosti. To se stává, když už jste třetí den bez sprchy a ve...

Clockwork Prince - 1. Kapitola

26.05.2013 16:43
kapitola 1 KOMORA RADY Nad majestátním stropem sálu se vysoko zvedala klenba a andělé stoupající a opět klesající se setkávali s tímhle dárkem. -Alfred, Lord Tennyson, "Palác umění"   "Ach, páni. Vážně to vypadá přesně tak, jak jsem si...

Clockwork Angel - Epilog

25.05.2013 20:33
  EPILOG Bylo pozdě a oční víčka Magnuse Banea se vyčerpáním zavírala. Položil Ódy na Horacea na konec stolu a zamyšleně se díval ven na náměstí deštěm zmáčeným oknem. Byl to dům Camille, ale dnes tu nebyla. K Magnusově nelibosti se zdálo, že teď pár nocí nebude doma, ne-li déle. Odešla z...

Clockwork Angel - 20. Kapitola

25.05.2013 20:32
  kapitola 20 HROZNÉ PŘEKVAPENÍ     Každý vraždí to, co má rád Všichni by to měli slyšet Leč zde zabíjí hořký pohled Tam vraždí sladká řeč, Zbabělec vraždí polibkem, Stateční zabíjí mečem! -Oscar Wilde, "Balada o žaláři v Readingu" - Runy, které označovaly smutek, byly pro Temné...

Clockwork - 19. Kapitola

25.05.2013 20:30
  kapitola 19 BOADICEA   Zapečeť mysl před jejím prvním sladkým vzdechem. Moje, po právu moje, od narození až do smrti moje, moje - tak přísahali naši otcové. Alfred, Lord Tennyson, "Maud" - Když se za nimi zavřely dveře Svatyně, Tessa se s obavami rozhlédla kolem sebe. Místnost byla...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>